1.6.2016

kymppikilsa + kolme vee + reissusuunnitelmat

Kuten otsikossa lukeekin niin oon viimein (viimein!!), saanu juostua putkeen sen 10km lenkin! Aikaa ton kybän juoksemiseen meni noin tunti neljätoistaminuuttia ja oli sen verran rankka reissu että en kyllä ihan heti lähe heittämään uudestaan. Ja kymppihän tuli tosissaan juostua ilman Atlasta koska matka oli aika hurja ja koko reitti meni pelkästään asfaltilla. Hieman oon myös haaveillu että josko joskus ensvuoden puolella sitä uskaltas koittaa juosta puolmaratoonia mutta kattoo nyt, toi kybä on kyllä aika hyvä matka.

Atlaksen kanssa ollaan kyllä crossailtu muuten ihan tasasesti viimeviikot, kilometrit ei meillä sitä femmaa ylitä koska jo se vitonen on koiralle aika kova suoritus ja mun mielestä ihan riittävä. Jotain kahen ja neljän kilsan väliltä on meillä ollu basic reitinpituudet ja sellasina ne vissiin tulee aina pysymääkin kun mihinkään kisoihin me ei kuitenkaan tähdätä.

Vas. Kybäkilsa! Oik. Vitoskilsa med Atlas

Minä wanhoissa werkkareissa sekä Atlas aka. Ammattilainen Koira
Atlashan täytti myös vuosia 21.05, kolme vuotta tuli miehellä mittariin! Mökilläkin koira on päässy kääntymään jo muutamaan kertaan. Mitään tokojuttuja tai tokon tapasiakaan ei nyt olla tehty kun tohon crossiin menee Atlaksen kanssa kaikki aika ja keskittyminen.

Komia kolmivuotiaani

Mä oon omaa juoksuvarustusta vähän upgreidannu, hommasin Polarin kello + sykevyökombon, sekä ihan kunnon juoksuvaatteet että ei tarvii enää verkkareissa hölkätä. Uudet kengätki tuli hommattua, Boostien kavereiksi hommasin maastojuoksuun tarkotetut Salomonin Speedcross 3 W:t ja noi osottautu tosi hyviksi kengiksi crossiin! Salomoneissa on pohjassa vähän enemmän pitoa ja niiden kanssa on helpompi juosta kun on koira kiinnitettynä vyötärölle, ei mee niin paljoo voimaa siihen että koittaa pidellä itteään pystyssä kun koira vetää hulluna edellä!


Ja sitte siihen parhaaseen uutiseen eli pikkasen päälle viikon sisään pakkaan itteni, kamani ja koirani autoon ja me otetaan suunnaksi Norja! Tarkotus lähteä koiran kanssa kiertämään hiukka Suomea sekä käymään Norjassa vähän kääntymässä! Kuvasaastetta tuolta reissulta vissiin tulee sitten myöhemmin ja blogikin pysyy tasasen hiljasena myös jatkossa.

2 kommenttia:

 1. Vau, onnea kympistä!:D Perässä tullaan, saa nähdä koska uskaltaa kokeilla. Kunnolliset treenitrikoot on kyllä ihan must juoksulenkeillä. Ja oon vähän kade tuosta sykemittarista, itse ostin vaan Lidlin halpiksen.:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toi kymppi on oli kyllä kiva juosta, pikkasen extemporeen lähin sitä kyllä vetämään kun aluks oli tarkotuksena juosta vaan 6km mutta se ei tuntunu riittävän niin aattelin et painelen hiukka pidemmän reissun, tunnin verran sitä sitte tuliki hölkkäiltyä!

   Ja joo, noi trikoot on munkin mielestä nyt ihan semmoset että ilman niitä en enää lähtis ellei ihan pakko olis, ero meinaan normi lökäreiden ja kunnon pökien välillä on aika huomattava. Ja sykemittari on rakkaus <3 noihan on (tai ainkin oli) gigantissa jossain kombokampanjassa tai jossain missä sai ton polar M400 ja sykevyön vähän halvempaan hintaan, en voi ko suositella tota polaria, on aivan mahtava kapistus vaikka aluks olikin hiukka vaikee :D

   Poista

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.